Vereniging

Onze carnavalsvereniging wordt geleid door de prins met hulp van zijn adjudant, plissie, de Raad van Elf, de bierdroagers, de Mulkmarietjes, de dames van de Raad en de zeverzoniemister. De muzikale begeleiding is in handen van de B & S Bloazers.

Prins

Omstreeks de elfde van de elfde wordt de nieuwe prins van Mulkgat bekend gemaakt. De prins is in principe afkomstig uit de Raad van Elf, maar ook buiten de Raad kan men zich kandidaat stellen om prins te worden.

De huidige prins is prins Rens (Rens Pijnenburg). Zijn adjudant is Eric Hoeks.

Op de foto ontbreekt Gerard van den Boogaert

Raad van Elf

De Raad van Elf, een gezelschap van in principe elf mannen die met carnaval de activiteiten in Mulkgat organiseert en begeleidt. De naam verwijst naar elf, het gekkengetal of narrengetal, dat een belangrijke rol speelt met carnaval. Niets voor niets wordt omstreeks de elfde van de elfde de nieuwe prins van Mulkgat gekozen.

De huidige Raad van Elf bestaat uit:

prins Rens (Rens Pijnenburg), Adjudant Eric (Hoeks, secretaris), William Evers, Dorus Roothans, Björn Boons (penningmeester), Mario Bots, Jan Versmissen, Wesley Sprengers, Peter de Krom, Will de Krom, Gerard van den Boogaert, Rob Schellens, Rick de Krom, Hein Schellekens en plissie Martien (Sprengers, voorzitter).

de Plissie

De plissie is de orde handhaver binnen het carnavalsgebeuren. Zodra de Prins en gevolg hun intrede doen gaat de plissie voorop, zo gezegd om de locatie te inspecteren.

De huidige plissie is Martien Sprengers.

de Bierdroagers

Waar gefeest wordt, wordt ook gedronken. Het is bij onze vereniging niet anders.

Om de prins en de raad zoveel mogelijk vrij te houden voor hun bezigheden beschikken wij over drie enthousiaste bierdragers, Bjorn de Krom, Hessel Sprengers en Mark Santbergen.

de Mulkmarietjes

Wij zijn trots op onze grote groep Mulkmarietjes.

Onder de enthousiaste leiding van Linda, Daphne, Melanie, Tess en Fleur oefenen zij bijna wekelijks op donderdagavond om met carnaval weer goed voor de dag te komen.

Tijdens de diverse activiteiten in aanloop naar en met de carnaval zelf tonen zij hun kunnen aan Mulkgat, maar ook daar buiten.

 De huidige groep bestaat uit:

Sam Boons, Yara van Deursen, Amy van Meelis, Zoë Bots, Amée Boons, Aniek Jansen, Maud Evers, Lynn Verhoeven, Pien Versmissen, Evi Keeris, Ester Wassink, Ilse Sprengers, Renske den Hoed, Nina van den Dungen, Jolieke van Poppel, Lisa Davits, Joske Jansen, Laura van Dommelen, Sanne van Dommelen, Anouk Keeris en Marly van den Eeden.

Sprengers

Op de foto ontbreekt Renske den Hoed

de Dames van de raad

De dames van de raadsleden hebben zich verenigd in de Dames van de Raad. Zij staan de mannen met raad en daad bij en zijn altijd aanwezig om de helpende hand te bieden tijdens de carnavalsactiviteiten.

De dames van de Raad bestaan uit:

Maria Sprengers, Angela Rooijakkers, Femke Boons, Lisanne van Lith, Mariëtte de Krom, Maria van den Boogaert, Clementine Bots, Tamara Evers, Lindy Paridaans, Miriam Sprengers en Elke van Herk.

Op de foto ontbreken Lindy Roothans en Maria van den Boogaert.

de Zeverzoniemister

Hoe graag menig prins het ook wil, hij kan niet altijd aan het woord zijn. Onze zeverzoniemister zevert de diverse avonden, zoals de zittingsavonden, (mini) playback en de tweede jeugdmiddag op zijn deskundige wijze aan elkaar. Onze huidige zeverzoniemister is Twan van Asten.

de B & S Bloazers

Wat is carnaval zonder muziek? Niets en daarom zijn wij trots op onze kapel de B & S Bloazers, een enthousiaste groep muzikanten die de prins en gevolg overal ‘naar binnen blazen’. Daarnaast zorgen zij bij verschillende activiteiten voor de muzikale noot.

Op de foto ontbreekt Anke Roothans