Club van 44

Carnaval in Mulkgat is niet meer weg te denken. Als c.v. de Mulkslobbers proberen wij ieder jaar weer om er een geslaagd feest van te maken voor jong en oud. Wij organiseren verschillende activiteiten zoals de zittingsavonden, mini play back voor de jeugd, feestavond, ouderenmiddag, frühstücken, optocht etc. etc.

Daarom hebben wij een sponsorclub in het leven roepen: ‘vrienden van carnaval in Mulkgat’ vertegenwoordigd in een club van 33.

Voor een jaarlijkse bijdrage van € 33,– kunt ook u lid worden van deze club van 33. In ruil hiervoor zullen wij bij verschillende carnavalsactiviteiten uw naam en logo vertonen op een groot beeldscherm in de zaal en houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen van carnaval in Mulkgat. Ook zult u vernoemd worden op onze site www.mulkslobbers.nl (met link naar uw site) en in het Mulkblaaike.

Wilt u lid worden of heeft u nog vragen?  Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen met u contact op. U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL36 RABO 0108 2048 47 bij de Rabobank Valkenswaard ten gunste van CV “De Mulkslobbers” te Borkel en Schaft ovv ‘club van 33’.

Contactformulier.