Home

Prinswisseling

Op zaterdag 17 november a.s. maken we de nieuwe prins van Mulkgat bekend tijdens het prinswisselingsbal welke plaatsvindt in de Teutenzaal.

Aanvang is 20.30 uur. De muzikale begeleiding is in handen van de B & S Bloazers.

Eerst nemen we afscheid van prins Mario en adjudant Peter, echter niet voordat onze Mulkmarietjes nog eenmaal voor dit duo heeft gedanst.

Omstreeks de klok van 22.00 uur zal dan de nieuwe prins bekend worden gemaakt middels een spetterende act. En verder zullen we maar afwachten wat er die avond nog meer staat te gebeuren. Na het officiële gedeelte wordt de avond gezellig voortgezet met muziek van Drive-In Nooit Gedacht Licht en Geluid.

Laat u ook verrassen en zorg dat je erbij bent. Toegang is gratis.

Tonpratersavonden

Op de zaterdagen 24 november en 1 december vinden onze tonpratersavonden weer plaats.

De avonden staan weer bol van optredens van top tonpraters en wordt muzikaal opgeluisterd door de hofkapel “De B&S Bloazers” en ook onze Mulkmarietjes zullen hun dansjes weer tonen.

De tonpraters die voor u optreden zijn: Rien van Genugten, Christel van den Dungen, Jorlan Manders, Hans Verbaarschot, Hans Keeris en de Dames van de Raad.

Zeverzoniemister Twan probeert deze avond weer op zijn eigen wijze in het gareel te houden.

Er zijn voor beide avonden nog kaarten beschikbaar. Neem contact op met Peter de Krom, 06-55751678 of stuur een mail naar info@mulkslobbers.nl.

Ut Mulkkoerierke

Lees hier ut Mulkkoerierke:

Wilt u op de hoogte gehouden worden over het wel en wee van carnaval in Mulkgat? Meldt u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief, het Mulkkoerierke.

Middels de nieuwsbrief informeren wij u over de komende activiteiten, inschrijven voor de activiteiten en over wat er zo allemaal gebeurt in Mulkgat.