Mini play back was weer groots

Op zondag 27 januari 2019 vond de mini play back middag plaats voor de basisschool jeugd uit Mulkgat. Er werd fel gestreden om twee wisselbekers. Het was een gezellige drukte in de Teutenzaal. De kinderen kregen, mede dankzij de hulp van de boerkes, limonade en popcorn.

In de leeftijdsklasse van groep 1 t/m 4 waren er optredens van ochtendgymnastiek, rollerdisco en Davima Michelle. Deze laatste deelnemers (Anouk, Lynn, Evi en Aniek) wisten beslag te leggen op de eerste prijs.

In de leeftijdsklasse van groep 5 t/m 8 waren er optredens van de Zware jongens, Armin van Buurenm Heksen uit Borkel, Mylene en Rosanne, PartyFriex en Davima Michelle. Josje, Evi, Maud, Pien, Aniek en Ilse wisten als de Heksen van Borkel de wisselbekers in de wacht te slepen.

We kijken dan ook weer terug op een zeer geslaagde middag.

Geplaatst in Geen categorie.