Prins Peter d’n Urste nieuwe prins van Mulkgat

Op zaterdag 17 november 2018 werd Peter de Krom verkozen tot nieuwe prins van Mulkgat.

Tijdens een drukbezochte prinswisseling werd afscheid genomen van prins Mario d’n Urste en adjudant Peter. Echter niet voordat de drie groepen Mulkmarietjes voor de laatste keer hadden opgetreden voor dit stel. Tevens hebben we afscheid genomen van ons raadslid Hans Stouten en zijn vrouw Corine.

Hierna trok de raad zich terug en werd na een inleidend filmpje de nieuwe prins voorgesteld. Het was Peter de Krom die vanachter het gordijn te voorschijn kwam als prins Peter d’n Urste. Samen met zijn adjudant Will (de Krom) zongen zij het publiek toe.

Prins Peter kon gelijk twee nieuwe leden installeren: Rob Schellens en Rick de Krom. Omdat Rob is toegetreden tot de Raad moesten de bierdragers op zoek naar vervanging. De zoektocht leidde uiteindelijk tot de nieuwe bierdrager Mark Santbergen.

De Mulkmarietjes traden nogmaals op deze avond voor de nieuwe prins. En aansluitend volgde nog een gezellig feestje in de Teutenzaal.

Geplaatst in Geen categorie.